Prati nas na Facebooku! Klik na Like!

Svaki dan pišemo nove stvari

BESPRIJEKORNO UREĐENJE: Moderno potkrovlje kakvo još niste vidjeli (FOTO)

Advertisement

Najzanimljiviji dio ovog stana je organska povezanost između dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje i terase

Dvoetažno potkrovlje 9

Savršeno mjesto za večernja druženja može biti dom u kojem sobe zadržavaju svoju funkciju bez pregradnih zidova i tvore jedinstvenu cjelinu, baš poput potkrovlja iz današnje priče. Prostire se na 160 četvornih metara i oduševljava svojim izgledom. Interijer na fotografijama prepun je karaktera, svijetao je i atraktivan, a kao stvoren je za ugodan život, druženje i uživanje. U ovom dvoetažnom potkrovlju krovni dio je mjesto gdje se odvijaju sve akcije: kuhanje, ručanje, čitanje u dnevnoj sobi ili uživanje na otvorenoj terasi.

Dvoetažno potkrovlje

Nalazi se na najvišem katu i ima tipičan tlocrt dvoetažnih stanova u potkrovlju, ali je uređeno u minimalističkom stilu, svijetlim bojama s obiljem drvenih i kamenih površina. Izgleda vrlo svježe i moderno. Prva je prostrana etaža namijenjena druženju s kuhinjom i blagovaonicom na ulazu u stan te prostranim dnevnim boravkom i kaminom na sjeveru.

Dvoetažno potkrovlje 4

Svi elementi u stanu su povezani i usklađeni. Sustav otvorenih polica u niši nastavlja se na kuhinjske ormariće čineći cjelinu. Kuhinja je crna s radnom pločom od mramora i otokom presvučenim mramorom. Na podu je postavljen elegantni mat parket s uzorkom riblje kosti, a dio zida i stepenište ima uzorak betona. Osim impresivnog kuhinjskog otoka od mramora, blagovaonski stol izrađen od bijelih metro pločica također je neočekivani element vrijedan pažnje. Dnevni boravak je elegantan i poziva na druženje u večernjim satima uz svjetlost kamina koja donosi toplinu i spokoj.

Dvoetažno potkrovlje 17

Jednostavno i elegantno stepenište vodi na kat u kojemu je smještena prostrana spavaća soba s kupaonicom i radna soba. Ovdje se nastavljaju elementi iz prizemlja: bijele police, ugradbeni ormari, dekorativni beton i mramor u kupaonici. Fantastično uređenje!

Foto: lakberinfo

Izvor: jutarnji.hr

loading...

Vaš komentar na članak: