Prati nas na Facebooku! Klik na Like!

Svaki dan pišemo nove stvari

OVO SU NAJLJEPŠE SPAVAĆE SOBE NA INSTAGRAMU U 2018. GODINI: 15 HIT ideja koje lako možete primjeniti u svom stanu

Advertisement

Spavaća soba treba da bude vaša oaza mira i mjesto na kome se opuštate posle napornog dana, piše Lepa&Srećna. Iz tih razloga spavaću sobu treba urediti tako da odgovara vašem stilu i ličnosti.

spavace sobe (1)

Evo kako da izborom boja, rasvjete i ostalih detalja pretvorite vašu sobu u savršeno mjesto za spavanje i slatke snove!

U uređenju spavaćih soba pustite sve mašti na volju i kombinujte dezene koje volite, na primjer, dezen posteljine ili prekrivača za krevet može da bude u istoj boji ili ima iste šare kao zavjese i tepih. Važno je da odredite koje boje želite da vladaju u vašoj sobi. Dizajneri se uvijek opredjeljuju za smirujuće boje poput plave, bijele, sive ili blijedo roze jer djeluju pozitivno na psihu.

spavace sobe (2)

Pored praktičnih savjeta u uređenju spavaće sobe bitni su detalji koji čine prostor interesantnim i privlačnim. Spavaćom sobom treba da dominira krevet, ali možete sobu da učinite zanimljivijom i nesvakidašnjom i dodate tapacirano uzglavlje od, na primjer, tamnozelenog pliša ili zanimljivog šarenog materijala.

Slike u sobi čine prostor interesantnim, ali pazite da se motivi slika uklope u dezen i stil sobe ili da boje budu u tonu sa jastucima, posteljinom ili zavjesama. Veliki jastuci na krevetu čine da soba izgleda udobnije i ljepše.

spavace sobe (3)

Nikad nemojte da zaboravite na osvjetljenje u spavaćoj sobi. Ako se opredjeljujete za lampe one mogu da budu jako zanimljive ako izaberete neki moderan dizajn ili viseće noćne svjetiljke, dok lusteri, posebno viseći sa kristalima, daju efekat romantike u cjelokupan enterijer.

Biljke u prostor unose svježinu i čine da soba izgleda prijtnije i otvorenije. Pogledajte kako izgledaju najmodernije spavaće sobe i pronađite inspiraciju!

Izvor: lepaisrecna.rs

loading...

Vaš komentar na članak: