Prati nas na Facebooku! Klik na Like!

Svaki dan pišemo nove stvari

Trpezarija je mjesto porodičnog okupljanja: 5 savremenih trpezarija koje će poželjeti svaka domaćica

Advertisement

Savremena trpezarija može da bude moderna ili klasična, pogledajte pet najčešćih tipova!

Za trepzariju je važno da je u prostoru dobro smještena, opremljena kvalitetnim i lijepim namještajem i da je ispunjena ljubavlju. U nastojanju da se maksimalno iskoristi svaki kvadrat savremenog stana, trpezarija se često svodi na sastavni dio kuhinje ili dnevnog boravka, ali uvijek je izdvojena funkcionalno.

Stolu za kojim se porodica okuplja treba svako s lakoćom da priđe i da se za njime prijatno osjeća. Moderan il klasičan izbor namještaja uvijek zahtjeva kvalitetan dizajn i esteski sklad.

1. Kuhinja i trpezarija u jednom

Rješenje u kojem su trrpezarija i kihinja u jednom: dosledan izbor boje i stila za opremu i kuhinjskih elemenata i trpezarije vodi ka harmoniji!

trpezarije (1)

2. Sto koji štedi prostor – rješenje za mali stan

Prednosti savremenog dizajna su što na prvo mjesto postavlja uštedu prostora i funkciju, pa su tako rješenja poput ovoga idealna za male stanove.

trpezarije (2)

3. Moderni klasik – pravougaoni sto za šest osoba

Ljubitelji savremene linije mogu da se opredjele za ovakav model koji odlikuju svedene linije i jednostavan dizajn, a ovo rješenje će prijati svima koji imaju nešto širi ambijent na raspolaganju!

trpezarije (3)

4. Kombinovano rješenje

Spoj modernog i i elegantnog: praktično rješenje podrazumjeva pametne kombinacije različitog komadnog namještaja, pa su tako u ovoj trpezariji spojeni klupa i stolice.

trpezarije (4)

5. Skandinavsk tip – drvo u funkciji jednostavnog rješenja

Masivno drvo je i dalje omiljeni materijal za izradu luksuznog namještaja, čak i kada je on ovako moderne liije.

trpezarije (5)

Izvor: lepaisrecna.rs

loading...

Vaš komentar na članak: