Prati nas na Facebooku! Klik na Like!

Svaki dan pišemo nove stvari

Neka kuća zasija: Kako da okitite najljepšu jelku ikada! (FOTO)

Advertisement

Konačno nam je stigao decembar, posljednji mjesec u godini koji obožavamo zbog mnoštva praznika i euforije koju donosi sa sobom, ali i zbog omiljenog trenutka – kićenja jelke!

 

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Ako ste se uželjeli malo drugačijeg kićenja jelke, pročitajte sljedeće savjete i sigurno ćete imati najljepše praznično drvo do sada!

Neka zasija iznutra

Prije nego što okačite prvi ukras, prvo jelku bogato okitite “iznutra” – uz samo jezgro jelke koje pridržava grančice obmotajte lampione sa što više sijalica (neka ih bude bar 100). Svjetlost će se odbijati o kuglice koje ćete poslije okačiti, pa će jelka biti sjajnija i ljepša nego ikada!

jelke-ukrašavanje (1)

Kuglice

Jednoličnost i monotonija nemaju šta da traže u vašem domu, a naročito kada je u pitanju jelka! Odaberite kuglice u omiljenim bojama, ali pazite da obavezno budu različitih veličina i raspoređene u cik-cak, umjesto jedna uz drugu. Ukrase koje najviše volite okačite posljednje, kako biste im dodjelili najvidljivija mjesta.

jelke-ukrašavanje (2)

Eksplozija boja

Gdje ćete se bez granica igrati bojama ako ne na prazničnom drvetu? Kada je u pitanju kićenje jelke, termin “previše” slobodno brišemo iz riječnika – nek se šareni!

Jednostavno, a fenomenalno

Ako ipak ne želite da vam jelka bude šarena, postoji način da izađete iz standardne jednostavne kombinacije poput crveno-zlatne ili srebrno-ružičaste jelke.

Šta kažete na potpuno zelenu jelku?

jelke-ukrašavanje (3)

Ili na jelku ukrašenu raskošnim cvjetnim girlandama?

jelke-ukrašavanje (4)

Bijela jelka obično se ukrašava dekoracijama nježnih boja…

jelke-ukrašavanje (5)

Ali i te kako može da zablješti u punom sjaju i dominira prostorijom!

jelke-ukrašavanje (6)

Igrajte se do mile volje, pustite maštu da vas vodi, uključite djecu u kićenje jelke – ludo ćete se provesti i uživati u najljepše okićenom prazničnom drvetu do sada!

Slobodno se “otkačite” – praznici nam stižu!

Izvor: stil.kurir.rs

loading...

Vaš komentar na članak: