Prati nas na Facebooku! Klik na Like!

Svaki dan pišemo nove stvari

MALI STANOVI: 31 kvadrat čiste elegancije

Advertisement

Danas vas vodimo u Stockholm, u 31 kvadrat čiste elegancije. Ovaj stančić otvorenog je tlocrta u kojem se nalaze dnevni, spavaći, blagovaonski i kuhinjski dio, koji su odlično raspoređeni tako da stan odmah na prvu ostavlja dojam prostranog i prozračnog prostora.

mali-stan (1)

Ono što ovaj stan čini elegantnim su detalji kojima se prilikom uređenja pridavala velika važnost.

Zidni elementi uključuju velike ilustracije uokvirene crnim okvirima, što se savršeno uklapa s namještajem koji je također bijeli s crnim detaljima. U ovu su se priču fantastično uklopili metalni elementi, kao što je visilica sa sjajnim efektom bakra, i noge mat zlatne noge stolića. Na prvu vjerojatno ne biste spojili ova dva metalna uzorka, no u ovom slučaju primijenjeno je jedno odlično pravilo za njihovo kombiniranje. Kada kombinirate više vrsta metala, pripazite na to da jedan ima sjajnu površinu, a da je drugi mat.

mali-stan (2)

 

Scandinavian-studio-apartment

Spavaći dio sastoji se od jednog francuskog ležaja koji je jedva primjetan budući da je smješten u potpunosti uz zid. Problem pohrane robe, zajednički svim malim prostorima, riješen je visokim ormarićima i ostalim bijelim komodama u ovoj prostoriji. Velike bijele komode odlično su rješenje za male prostore jer ih svojom svijetlom nijansom “otvaraju” i čine vizualno većima.

mali-stan (3)

 

Rustic-cutting-boards

Kuhinja je od dnevnog i spavaćeg dijela odvojena dijelom zida te se iz nje ide u hodnik. Također je u svijetlim nijansama, a ono što joj daje eleganciju su zlatne ručke i zlatna slavina.

mali-stan (4)

 

champaigne-glasses

Jednostavnost, svijetle nijanse i metalni elementi su dobitna kombinacija u ovom stanu za postizanje elegancije, stoga nije teško kopirati ovaj šarmantan izgled.

Foto: Home Designing

Izvor: jutarnji.hr

loading...

Vaš komentar na članak: